SIRIUS ENERGIE METHODE

Sirius Energie Methode gratis ontvangen &

de mogelijkheid het te leren!

Sirius Energie Methode bestaat sinds 2012 en wordt o.a. verspreid door Direct Centre.

Deze gratis energie kan zowel mentaal als fysiek bijdragen aan het welbevinden van mensen. De energie heeft een helende werking. Ik ga 1x per dag deze energie aan een groep mensen sturen, of aan dieren (ook individuele sessie mogelijk). Wil je dit ook graag ervaren, stuur een mail via het contactformulier met je voor-en achternaam, een foto en eventuele klachten. Je ontvangt de energie gedurende enkele weken, op verzoek langer. Ook dieren (hond, kat, cavia, koe, paard, enz.) kunnen energie ontvangen met behulp van een foto. De behandeling wordt op afstand gegeven en duurt maximaal 30 seconden.  

Wil je deze methode zelf leren, lees dan verder voor meer informatie!

Iedereen kan deze methode leren in slechts 1,5 à 2 uur. De methode heeft vele mogelijkheden om het toe te passen voor mensen, dieren en de omgeving.

Tijdens de Sirius workshop wordt uitleg gegeven over de manier waarop de energie aan jezelf en aan anderen kan worden gegeven of gestuurd.  Een heldere beschrijving van de technieken krijg je op papier mee naar huis.
Om SEM te kunnen toepassen krijg je een individuele energie-overdracht. De Sirius workshop wordt gegeven in diverse plaatsen, door een bevoegd docent. Op verzoek kan in overleg een datum worden gepland, zowel individueel als voor een groep van max. 12 personen. Dit kost € 50,- per persoon.

De eerstvolgende data dat er workshops gepland staan bij mij zijn op:

1) dinsdagavond 19 november 19.00-21.00 uur

2) woensdagochtend 11 december 10.00-12.00 uur

Ook is er de mogelijkheid deze workshop in een 1-op-1 sessie vorm te geven. Laat het me weten als je eraan toe bent een datum en tijdstip te plannen dan trekken we samen de agenda's.

 Kenmerken van SEM

-         krachtige werking
-         korte behandeltijd, max. 30 seconden
-         eenvoudig zelf te leren
-         direct toepasbaar na het volgen van de workshop
-         veel mogelijkheden
-         blijft je hele leven zijn werking behouden