ONTMOET JE GIDS

We hebben allemaal een Gids die die bij ons is vanaf het moment dat we geboren worden tot de dag dat we weer 'heengaan'. Ons Maatje voor het Leven!

Tijdens deze workshop komt medium Sylvia Damar en zij maakt contact met onze Gidsen en kan prachtig vertellen over hen. Hoe hij/zij er uit ziet, naam, waar jij op dit moment in jouw proces zit, etc. Echt heel erg bijzonder! 
Tevens krijg je diverse oefeningen om je Gids te voelen en om makkelijker contact met hem of haar te maken, want dat is natuurlijk het fijnste als bevestiging. 

Ook zal er tijdens deze workshop steeds door 2 mensen worden opgeschreven wat er verteld wordt door Sylvia bij diegene die de 'omschrijving' krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor jou, als jij jouw Gids omschreven krijgt.

De kosten zijn € 50,- p.p. Het begint om 13.00 uur en zal tussen 16.00 en 17.00 uur weer eindigen (afhankelijk van de grootte van de groep).  Lijkt het je leuk om (nog) meer contact te maken met je Gids en te weten wie hij/zij is? 

De datum wordt nader bekend gemaakt voor 2020. Het maximum staat op 14 personen (minimum is 8). Locatie is Groningen.

Indien je op de hoogte wilt blijven hiervan, stuur mij dan een mailtje op info@intuitievebegeleiding.nl of gebruik het contactformulier op deze site.