REIKI 3A & 3B

Reiki 3 cursus wordt ook wel de Reiki Master genoemd, oftewel de meestercursus. De Reiki 3 cursus gaat echt dieper op Reiki in. Om de Reiki 3 cursus te gaan volgen is het erg belangrijk dat je al veel met Reiki hebt gewerkt. Je bent toe aan de Reiki 3 cursus als je zeker weet dat je Reiki in je leven blijft toepassen en gebruiken.

Reiki 3A

In Reiki 3A krijg je 1 inwijding en leer je te werken met het vierde symbool. Hiermee rond je in feite je Reiki-opleiding voor jezelf af. Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens. Daardoor zul je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven. Je integreert alle niveaus met elkaar. Je leert te helen tot diep in de kern, op spiritueel niveau en compleet holistisch te helen. Je wordt meester over je eigen leven en krijgt steeds meer bewustwording. Je intuïtie wordt nog sterker, je volgt je hart en je staat helemaal in je kracht.

Data en investering

De Reiki 3A cursus wordt individueel gegeven en bedraagt 3 dagdelen. Data en tijden worden in overleg afgesproken. Je investering is € 350,- (incl. btw) voor de totale Reiki 3A cursus (eventueel ook als onderdeel te integreren als je zeker weet dat je ook de 3B wilt gaan doen, dan hanteer ik andere tarieven)

Reiki 3B cursus

Indien je door wilt gaan om zelf mensen voor Reiki op te gaan leiden en daarmee Reiki-inwijdingen te geven, of totale meesterschap nemen over je eigen leven, dan kun je de Reiki 3B cursus volgen. Dit is een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij je wordt gecoacht en begeleid om eventueel zelf inwijdingen te geven, Reiki cursussen te geven en oefen-/terugkomavonden te organiseren. Aangezien dit een heel persoonlijk proces is, kijken we samen wat jij nodig hebt om in compleet vertrouwen je eigen authentieke Reiki cursussen gaat geven.