REIKI 2

REIKI 2

Tijdens de Reiki 2 cursus word je ingewijd in de tweede Reikigraad. Reiki 2 geeft je veel verdieping in de Reiki die je geeft en in je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij wordt je intuïtie sterker en ga je van 'zwakstroom => wisselstroom"

Wat leer je?

Naast de inwijding die je krijgt, leer ik je:

·     > de drie Reiki symbolen, hoe deze verdieping in de Reiki brengen en hoe je deze kunt te gebruiken

·     > hoe je iemand op afstand kunt behandelen (en dat ook daadwerkelijk gaat doen met iemand waarmee jij hebt afgesproken)

Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid is essentieel. De kracht wordt steeds groter doordat de energietrilling hoger wordt. Dit maakt je dienstbaar aan het grote geheel. Doordat je ook op afstand werkt, stem je af op het grote Reiki-energieveld. Doordat je daarmee in contact staat haal je daar je energie vandaan, maar tegelijkertijd voed je dat energieveld ook. Daardoor wordt dat veld steeds sterker. En de dragende kracht is onvoorwaardelijke liefde.

Data en investering

De Reiki 2 cursus wordt in een groepje van maximaal 3 personen gegeven. In overleg is een privé cursus ook mogelijk. De cursus duurt 1 dag van 10.00-15.30u. Data en tijden worden in overleg afgesproken. Je investering voor deze Reiki 2 cursus is € 200,- (incl. btw). 

-je ontvangt alle aandacht van mij op deze dag(en) en alle mogelijkheid altijd je vragen te blijven stellen (ook na de Reiki cursus)

-de dag is voorzien van koffie/thee en lekkers (m.u.v. de lunch)

-aan het einde van de dag ontvang je jouw cursusboekje en jouw eigen certificaat met de officiële Reiki bestempeling