OVER MIJ

Ik ben Lara van Wijk [1975]. Ik heb een 'rijke' opvoeding gehad in het uiten  van eigen ideeën, het volgen van impulsen en mogen blijven ontwikkelen. De rode draad in mijn leven is voor mij Ontwikkeling en Groei. Niet alleen bij mijzelf, maar ook in het contact dat ik met de mensen om mij heen heb.  

Mijn grootste passie kreeg vorm, toen ik in 2006 mijn praktijk heb ingeschreven bij de KvK. In het werken als intuïtieve coach, heb ik een zeer waardevolle manier gevonden om jou weer op je eigen, juiste spoor te brengen. 

De meerwaarde in de intuïtieve coaching is absoluut het mogen geven van energetische behandelingen. Ik ben Reiki Master, heb de opleiding Shamballa 13D Master Healer gevolgd en ook ben ik een Innerlijke Kracht Therapeut.

 Eén ding is voor mij ongetwijfeld de kracht van energie; het 'zelfgenezend vermogen' krijgt  weer een energie boost en zet veel in gang bij jou als cliënt. Wat is het elke keer weer een bijzondere ervaring wat er mag gebeuren.

Aangezien ik ook nog aanvullende technieken heb geleerd, Prana Healing, cursus Cranio-Sacraal, drukpuntmassage (stoel shiatsu en voetreflex massage), zal ik daar waar nodig dit in een behandeling toepassen. Dit doe ik eigenlijk puur en alleen op mijn intuïtie. Ik voel/weet wat er op dat moment mag gebeuren en volg mijn handen & hart. 

Ook qua coaching ga ik praktisch en intuïtief te werk. Soms gebruik ik een techniek uit de NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en soms houdt het in dat ik je handvatten meegeef om te ontspannen, beter met je voeten op de grond te staan of de chaos in je hoofd (meer) te kalmeren.

Ik ben een vrouw met haar voeten goed & stevig op de grond die absoluut ook graag in het spirituele werkveld te vinden is!

♥ Sinds kort werk ik dan ook bij Mediumchat.nl Een groot spiritueel platform waar je al jouw vragen kan stellen en je eerlijk en oprecht antwoord via de chat mag verwachten als bewustzijnsscoach. Ik geef je inzichten mee voor de situatie waar je je in bevindt en zal je ook praktische tips en adviezen geven als je dat op prijst stelt!

Mediumchat

CAT COLLECTIEF

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatief Therapeuten.

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CAT-collectief therapeuten werken volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/