OVER MIJ

Ik ben Lara van Wijk [1975]. Ik heb een 'rijke' opvoeding gehad in het uiten van eigen ideeën, het volgen van impulsen en mogen blijven ontwikkelen. De rode draad in mijn leven is voor mij Ontwikkeling en Groei. Niet alleen bij mijzelf, maar ook in het contact dat ik met de mensen om mij heen heb.  

Ik zie mijzelf in het werk dat ik doe als een soort sleepbootje. De woelige branding waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen voor korte of langere tijd, kan heftig zijn om alleen door heen te komen. Ik begeleid jou door deze branding naar het rustigere vaarwater.

In alle behandelingen die ik geef, staat voor mij de holistisch zienswijze centraal. Alles is met elkaar verbonden, in jou en om jou heen. En door de afstemming op jou, zorg ik met mijn hoofd, hart en handen dat ik jou de juiste tools aanreik om in je kracht te gaan staan. 

Ik ben een zelfbewuste vrouw met haar voeten goed & stevig op de grond die met humor en praktisch tips jou de handvatten aanreikt om mee verder te kunnen.

Sinds driekwart jaar werk ik bij Mediumchat.nl Een groot spiritueel platform waar je al jouw vragen kan stellen en je eerlijk en oprecht antwoord via de chat mag verwachten van mij als bewustzijnsscoach. Ik geef je inzichten mee voor de situatie waar je je in bevindt en zal je ook praktische tips en adviezen geven als je dat op prijst stelt! Wees welkom om mij ook via de chat te benaderen. 

Mediumchat
CAT Complentair Naast de CAT-kwaliteitsstandaarden van CAT voldoe ik ook aan de eisen van zorgverzekeraars

CAT COLLECTIEF

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief Alternatief Therapeuten.

Als CAT-collectief therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

CAT-collectief therapeuten werken volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

(DEEL)VERGOEDING

Sinds januari 2020 worden de behandelingen die ik geef als CAT level 3 therapeut geheel of gedeeltelijk vergoed (afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering) bij een aantal grotere zorgverzekeraars. Klik op deze link om te zien welke dit zijn.

NB. Als je bij mijn in behandeling bent, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de privacy voorwaarden en de behandelovereenkomst zoals te zien bovenaan in het laatste tabblad "Voorwaarden-Formulieren".