Cursus/training/workshop

Gisteren de Reiki 1 inwijding van Lara mogen ervaren en ontvangen. Was bijzonder! Het werkte gelijk al, want ik was nog niet helemaal fit i.v.m. nog een restje hoofdpijn. Gaandeweg kwam ik meer in balans en ging aan het einde van de Reikidag fit, fris en zeer geïnspireerd naar huis!
Vandaag al een Reiki behandeling aan een zeer gestreste vriendin mogen geven.
Ze werd er heerlijk ontspannen van!! Dankbaar!!! Dank je wel, Lara! ✨

~Jetske~


Vorige week maandag heb ik Reiki 1 mogen volgen bij Lara. Wat was het bijzonder! Lara nam mij mee op deze reis. Vanuit wie je bent groeien, voelen, ingewijd worden en zijn! Dankbaar! Wat een verrijking voor mezelf én voor anderen. Cadeautje(s) geven. Nu “kilometers” maken in Reiki geven en dan heel graag door naar Reiki 2. Dank je wel, Lara❤️

~Pien~

Gisteren een heerlijke middag gehad met Lara!! Bij binnenkomst in haar praktijkruimte werd ik direct omhuld door héérlijke doTerra geuren en voelde ik me even in een rustige, serene wereld, lekker uit de drukte! We hebben een workshop gedaan aangaande de Biotensor en veel gepraat over de doTerra oliën waar zij al een hoop vanaf weet en ik net kom kijken, dus erg leerzaam!
In april ga ik nog een workshop bij Lara volgen, de Aroma Touch massage! Kijk er nu al naar uit!!
Dank je lieve Lara!! 

~Carolien~
Afgelopen dinsdag een mooie sessie gehad bij Lara waar het Sirius energie aan bod kwam. Voel het nog steeds stromen en er gebeurt veel. Het was een prettige ervaring met jou en het was als thuiskomen, ik heb ervan genoten. Bedankt voor je mooie inzichten en sturingen want het voelt goed.

~Edwin~
Wat een mooie speciale avond heb ik mogen beleven. En wat mocht ik veel ervaren... bijzonder hoe energie werkt, en hoe je verbonden bent. En daarbij een fijn gesprek met een héél fijn mens! Dank je wel, lieve Lara, voor deze bijzondere ontmoeting.

~Wilma~