ENERGETISCHE THERAPIE

Energetische therapie is een breed begrip. Het richt zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en het bevorderen van het zelfhelend vermogen van de mens.

Energetische therapie is gegrond in oeroude tradities. Te denken valt onder meer aan de Chinese en Ayurvedische Geneeswijzen, waarbij het werken met energiebanen (meridianen), acupunctuur, chakra’s en de natuurelementen een duidelijke plek hebben. Wat de samenhang is in dit geheel is energie en valt onder natuurgeneeskunde. Natuurgeneeskunde richt zich bij ziekte zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, het energetische en psychische (emotioneel, mentaal en spiritueel) niveau, de omgeving van de mens en de wisselwerking hiermee.

Voor wie?

Voor iedereen met een bepaalde vraag en/of klacht. We gaan samen in gesprek wat er speelt en wat er nodig is om weer energieker en beter in je vel te zitten. 

Ervaar je klachten als: vermoeidheid, overprikkeld zijn/voelen, fysieke en/of mentale spanning?

 gaan we samen kijken wat er nodig is, zodat jij weer de balans in je lichaam herstelt. Hierbij kun je denken aan gesprekken, massage, healing en/of de ondersteuning van etherische oliën en/of supplementen.  

De prijs per uur is € 55.-, boek nu hier gelijk jouw afspraak