HEALING

Waarom je kiest voor een Reiki behandeling is voor iedereen verschillend. De een geeft het als een cadeautje aan zichzelf, een moment van rust, ontspanning en quality tijd. Een ander ervaart daadwerkelijk klachten, onrust en/of stress en kan hierin de steun gebruiken van mij en de energie die ik mag doorgeven. Misschien is er de laatste tijd veel met jou gebeurd en kun je wel wat ondersteuning gebruiken op privé en/of zakelijk vlak? Dan is de Reiki behandeling een goed idee! Ook voor lichamelijke klachten/ongemakken kun je contact opnemen voor deze behandeling.

Na een gesprek (in ieder geval de eerste keer dat je bij mij komt), vraag ik je op de behandeltafel te gaan liggen om zo optimaal mogelijk te kunnen ontspannen (een stoelbehandeling behoort ook tot de opties). Ik maak contact met jouw energie en laat mijn handen mij leiden naar die plekken waar aandacht/energie gevraagd wordt. Zo help ik jou om eventuele spanningen los te laten en soms ondersteun ik je door extra kracht/energie toe te voegen. Tevens zet ik soms drukpunten of masseer ik om het proces te ondersteunen.

Je kunt een fijne ontspanning ervaren en gelijktijdig wordt een aanzet gegeven om eventuele blokkades op te ruimen. Je krijgt weer energie en zal weer op een natuurlijke manier goed voor jezelf (gaan) zorgen. Verbazingwekkend hoe snel en doeltreffend de energie werkt. 

Vaak na 1 à 2 behandelingen is er al verschil voelbaar en zichtbaar. Meestal adviseer ik in ieder geval 3 behandelingen, afhankelijk van de vraag waarmee je bij mij komt. Of je er nu in gelooft of niet, voor het ontvangen van de energie (en voor mij) is het wel belangrijk dat je er in ieder geval voor open staat!

Na een of meer behandelingen gaat jouw leven daadwerkelijk veranderen. Op een zachte en liefdevolle, maar ook op een concrete manier. Een behandeling is ontspannend voor lichaam en geest en bevordert heling op vele facetten tegelijk. Het reikt jou aan wat je nodig hebt op het moment. 

Alle individuele sessies die ik aanbied, bekrachtigt dat wat jij diep van binnen al weet en voelt wat je op dat moment nodig hebt. Ik ben hierbij een doorgeefluik/kanaal voor het delen van deze informatie, de energie en ervaring die jouw zelf bekrachtigen.