REIKI 1 & REIKI 2

REIKI 1

Tijdens de Reiki 1 cursus word je ingewijd in de eerste Reikigraad.

Wat leer je?

Naast de vier initiaties (die tezamen de inwijding 1e graad zijn)  die je krijgt, leer ik je:

• wat Reiki is en hoe het is ontstaan
• hoe je jezelf kunt behandelen
• hoe je iemand anders kunt behandelen (stoel- en tafelbehandeling)
• welke chakra's er zijn en hoe je deze kunt behandelen
Daarnaast is er alle ruimte voor vragen die je hebt.

Inwijdingen

Tijdens een Reiki cursus word je ingewijd. Deze inwijding zorgt ervoor dat je energiekanaal steeds een stukje verder wordt geopend. Je staat steeds meer open om de universele levensenergie te ontvangen en door te geven.

Data en investering

De Reiki cursus wordt in een groepje van maximaal 3 personen gegeven. In overleg is een privé cursus ook mogelijk. De cursus duurt twee dagen van 10.00u - 16.00u. De data worden in overleg gepland. Je investering is € 150,- (incl. btw) voor de totale Reiki cursus.

1-op 1 setting is ook mogelijk, prijs blijft hetzelfde, de investering in tijd is dan 1 dag! REIKI 2

Tijdens de Reiki 2 cursus word je ingewijd in de tweede Reikigraad. Reiki 2 geeft je veel verdieping in de Reiki die je geeft en in je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij wordt je intuïtie sterker en ga je van 'zwakstroom => wisselstroom"

Wat leer je?

Naast de inwijding die je krijgt, leer ik je:

·     > de drie Reiki symbolen, hoe deze verdieping in de Reiki brengen en hoe je deze kunt te gebruiken

·     > hoe je iemand op afstand kunt behandelen (en dat ook daadwerkelijk gaat doen met iemand waarmee jij hebt afgesproken)

Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid is essentieel. De kracht wordt steeds groter doordat de energietrilling hoger wordt. Dit maakt je dienstbaar aan het grote geheel. Doordat je ook op afstand werkt, stem je af op het grote Reiki-energieveld. Doordat je daarmee in contact staat haal je daar je energie vandaan, maar tegelijkertijd voed je dat energieveld ook. Daardoor wordt dat veld steeds sterker. En de dragende kracht is onvoorwaardelijke liefde.

Data en investering

De Reiki 2 cursus wordt in een groepje van maximaal 3 personen gegeven. In overleg is een privé cursus ook mogelijk. De cursus duurt 1 dag van 10.00-16.00 uur. Data en tijden worden in overleg afgesproken. Je investering is € 200,- (incl. btw) voor de totale Reiki 2 cursus.