We hebben allemaal een Gids die die bij ons is vanaf het moment dat we geboren worden tot de dag dat we weer 'heengaan'. Ons Maatje voor het Leven! 

Tijdens deze workshop komt medium Sylvia Damar en zij maakt contact met onze Gidsen en kan prachtig vertellen over hen. Hoe hij/zij er uit ziet, naam, waar jij op dit moment in jouw proces zit, etc.. Echt heel erg bijzonder!! Tevens krijg je diverse oefeningen om je Gids te voelen en om makkelijker contct met hem of haar te maken, want dat is toch helemaal leuk. 

De kosten zijn € 60,- p.p. Het begint om 13.00 uur en zal tussen 17.00 en 18.00 uur weer eindigen (afhankelijk van de grootte van de groep).

Lijkt het je leuk om (nog) meer contact te maken met je Gids en te weten wie hij/zij is? De datum wordt nader bepaald; hopelijk najaar 2018. Het maximum staat op 12 personen (minimum is 8). Locatie is in Haren of Groningen.

Als je mee zou willen doen, laat dan alvast je intresse achter door mij een mailtje sturen op info@intuitievebegeleiding.nl; gebruik het contactformulier op deze site of stuur een privé bericht via Facebook via https://www.facebook.com/laravanwijk

Wat ik nu al wel vast aanbiedt aan diegene die de workshop al eens gevolgd hebben is een :

Her-Ontmoet je Gids contact middag; deze wordt zsm gepland te Haren of Groningen.
Ik hoorde geregeld de opmerking; jeetje, het was toch best een volle middag en ben wat stukken kwijt van het practische deel. Hoe kon je ook alweer het beste 'kletsen' met je maatje en die leuke energie oefeningen .. wat kon ik ook alweer zelf proberen? 

Ik zal je deze middag deze handvatten opnieuw aanreiken. Ik ga niet je Gids nogmaals beschrijven, maar je wel weer in contact brengen daar waar het contact minder is/was.. en de oefeningen aanreiken om zelf weer vorm te geven.
 

Lijkt het je leuk, geef je dan op. Max groepsgrootte is 10. En de kosten zijn € 25 pp (incl. koffie/thee & lekkers)


 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK