Workshop Energie

Alles om ons heen bestaat uit energie. Door de dichtheid ervan kun je het makkelijker zien, aanraken en/of voelen. Ook het menselijk lichaam bestaat uit deze energie en om ons een bevind zich een energieveld, dat ook wel een 'aura' genoemd wordt.Tijdens de workshop wil ik het gaan hebben over wat energie is (niet een te wetenschappelijk verhaal), maar gaan we ook voelen! Dit gaan we koppelen aan 'water' (verwijzend naar Dr. Masuru Emoto; kennismaking met de waterkristallen en het effect van woorden/muziek/e.d.) & Reiki/Shamballa.


Onlosmakelijk is hieraan voor mij ook gekoppeld onze Intuïtie. De intentie waarmee je op jezelf durft te vertrouwen, dat onderbuikgevoel, instinct, of 'dat wat ik gewoon weet' wil ik je (opnieuw) mee kennis laten maken.

We hebben het allemaal: alleen...Wat is het ook alweer & daarbij de vraag: hoe kan ik het voor mijzelf zo positief mogelijk inzetten?

Theorie, oefeningen, meditaties/visualisaties zijn onderdeel van deze workshop. 


 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK