Ik ben Lara van Wijk, geboren te Delft in 1975. Ik heb een 'rijke' opvoeding gehad in het uiten   van eigen ideeën, het volgen van impulsen en mogen blijven ontwikkelen. De rode draad in     mijn leven is voor mij Ontwikkeling en Groei. Niet alleen bij mijzelf, maar ook in het contact   dat ik met de mensen om mij heen heb.  

 In het geven van intuïtieve coaching, heb ik een zeer waardevolle manier gevonden om   anderen weer op hun eigen, juiste spoor te brengen. O.a. maak ik hierbij gebruik van het   geven van een energetische behandelingen. Om dit te mogen doen heb ik een drietal graden   in Reiki behaald (waaronder Reiki Mastergraad), een cursus Shamballa 13D Master Healer   gevolgd en ben ik een Innerlijke Kracht Therapeut.

 Eén ding is voor mij ongetwijfeld de kracht van energie; het 'zelfgenezend vermogen' krijgt   weer een energie boost en zet veel in gang bij de cliënt. Ik vind het elke keer weer een   bijzondere ervaring wat er mag gebeuren. Aangezien ik ook nog aanvullende technieken heb   geleerd, Prana Healing, Cranio-Sacraal cursus, drukpuntmassage (Shiatsu en voetreflex   massage), zal ik daar waar nodig dit in een behandeling toepassen. Dit doe ik eigenlijk puur   en alleen op mijn intuïtie. Ik voel/weet wat er op dat moment mag gebeuren en volg mijn   handen & hart.

 Qua counseling/begeleiding, zal ik in de gesprekken die we hebben vooral intuïtief te werk   gaan. Soms gebruik ik een techniek uit de NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en soms   houdt het in dat ik je handvatten meegeef om te ontspannen, beter met je voeten op de   grond te staan of de chaos in je hoofd (meer) te kalmeren.

In Groningen ben ik ook werkzaam bij het Parcival College. Dit is een Vrije School waar ik op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tot en met 13.00 uur als medewerker personeelszaken werk. Ik ben dus een vrouw met haar voeten goed & stevig op de grond die absoluut ook graag in het spirituele werkveld te vinden is!

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK