Healing of Massage aanbieding 

Ook in deze periode, in de overgang van lente naar de zomer met hier en daar nog een fikse regenbui, is het heerlijk om regelmatig aandacht aan jezelf te besteden en je lijf weer op te laden. Hoe kan dit beter dan met een healing of een massage. Zelfs een half uur kan al het verschil maken tussen opnieuw de balans vinden in een hectische dag of periode. Boek nu 4 halfuurs-sessies (m.u.v. de Aroma Touch) van 30 minuten bij Helend Licht voor € 95.- (i.p.v. € 120.-) Lees hieronder hoe je deze kunt kopen en boeken! 

Voorwaarden:

- De actie loopt tot 13 mei 2019

- Ik behandel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 15.00 uur. Op woensdag de gehele dag! Op een avond of op zaterdag in overleg (beperkte beschikbaarheid).

- 4 sessies in 1x te bestellen per persoon en deze dienen verzilverd te worden voor 15 september 2019. Minder behandelingen mogelijk in de zomervakantie (en van 15 juli t/m 1 augustus 2019 helemaal niet!).

Je bent helemaal enthousiast (wie niet?!), dus hoe nu verder:

-Je geeft aan vóór 13 mei a.s. (bij voorkeur via de mail of via het contactformulier) dat je van de actie gebruik wilt maken. Je otnvangt dan van mij de berichtgeving hoe je het bedrag kunt overmaken. 

- Zodra de betaling binnen is, ontvang je van mij de 4 coupons die je mag inzetten voor je behandeling. Wil je dit cadeau doen aan iemand anders, dan ontvang ik graag een naam en kan ik er een mooi geschenk van maken (indien je dit wenst) en toesturen aan die persoon (of aan jou zelf als je het cadeau aan de ontvanger wilt geven). Jij betaalt dan wel voor de kosten (vooruit).

       

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK