Reiki 1,  2, 3a en 3b (Master), kinder Reiki en een

 bijscholingscursus.


 

Reiki 1: brengt je weer in contact met de energie zoals die er altijd geweest is toen je klein(er) was en waar je in de   loop van je levensjaren van je 'ontvangst-frequentie' bent afgedwaald. Door het ontvangen van 4 zogenoemde   initiaties, wordt op fysiek niveau de energiebanen weer opengezet en raak je in 2 dagen meer bekwaam in het herkennen en in het ontvangen van de Reiki energie. Naast het samen bespreken van de theorie, zal deze cursus ook vooral gericht zijn op de praktijk (zelfbehandeling, stoel- en/of tafelbehandeling). De dagen zijn van 09.30-16.00/16.30 uur. Koffie/thee is inbegrepen, je dient zelf te zorgen voor de lunch (in een 1-op-1 setting is de Reiki 1 cursus op 1 dag).

Reiki 2: is 1 dag en deze is te volgen nadat je de Reiki 1 cursus al gevolgd hebt (bij mij of iemand anders). Tijdens deze dag ontvang je 1 initiatie welke een verdieping geeft op energiekracht. Je leert een 3-tal symbolen om aan iemand (mens en/of dier) of een situatie energie op afstand over te brengen. Ook deze dag is van 09.30-16.00/16.30 uur. Koffie/thee is inbegrepen, je dient zelf te zorgen voor de lunch.

Reiki 3a (en 3b):
heb ik zelf ervaren als een heel persoonlijke en individuele stap om te nemen en zal dus ook door mij individueel gegeven worden. Hiervoor kun je contact opnemen en kijken we samen hoe jij en ik de 3a cursus gaan invullen. Ook 3b behoort tot de mogelijkheden. Vraag mij er naar!

Tevens is de mogelijkheid voor kinderen om de Kinder Reiki cursus te volgen. Voorwaarde is hiervoor wel dat één van de ouders minimaal de eerste graad in Reiki behaald dient te hebben. Deze dag wordt op een 'lichte' manier ingevuld met de basiskennis van Reiki, tekenen, oefenen met de handposities en natuurlijk 'de initiaties' (inwijdingen).

Indien je ooit een Reiki cursus gevolgd hebt, maar 'de touch' er tijdelijk in kwijt bent of graag de kennis weer opgehelderd wilt hebben, is er ook een afspraak te maken voor een Bijscholingscursus.

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK