In deze workshop ga je werken met de Meester energie. Het medium Sylvia Damar zal deze middag begeleiden in het contact leggen met jouw Gids en Meester en leer je zelf de krachtige & mooie energie te gebruiken van jouw Gids/Meester. Iedereen die al eerder een Gidsen workshop bij mij heeft gevolgd, die begeleidt werd door Sylvia, is van harte welkom!

Maar, als jij van jezelf weet dat je een Gids bij je hebt, zonder de workshop gevolgd te hebben, dan kan je hier ook aan meedoen. Indien je nog niet weet wie je Gids is, dan kun je beter eerst de "Ontmoet je Gids" dag boeken. Klik hier voor meer info.

Het lijkt ons fijn je te mogen ont-moeten. De kosten voor deze Meester(-lijke) middag bedragen € 40.- en het tijdstip is van 13.00 tot ca. 15.30 (16.00) uur. Het maximum staat op 12 personen (minimum is 8). Locatie is in Haren of Groningen.
Als je mee wilt doen, stuur mij dan een mailtje of stuur een privé bericht via Facebook via https://www.facebook.com/laravanwijk.

Er zijn meerdere personen die deze workshop vaker gevolgd hebben en geven aan dat het niet verveelt en steeds opnieuw een kadootje is. Een heerlijke energie boost! 


De eerstvolgende datum wordt tzt bekend gemaakt!

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK