Kundalini Reiki

De Kundalini activatie of beter gezegd de Kundalini Master Teacher niveau is ons cadeau gegeven door de opgestegen meester Kuthumi. Kuthumi, meester van de Witte Broederschap, is de Chohan (beheerder/bewaker) van de Tweede Straal en staat in verbinding met de kruinchakra en de Tempel van Liefde, Wijsheid en Begrip.

Meester Kuthumi komt in deze tijd van verandering, naar mensen die de ware kennis van de wereld zoeken en deze verzamelde kennis ten goede van allen willen gebruiken. 
Zijn uitgesproken doel om de Kundalini te activeren, die leidt tot een steeds grotere staat van Universeel Bewustzijn, Vrede, Licht en Liefde is niet een belofte voor de toekomst maar een van onmiddellijke mogelijkheden. 

De Kundalini is de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat, het is ongeveer 3 ½ gerold in een heel klein rondje van ongeveer 1 cm groot. 
Deze energie die in ons leven onbewust heel weinig stroomt is in feite onze aller grootste kracht van creativiteit en bewustwording. 

Deze energie is bij iedereen werkzaam en stroomt in lichte mate door ons heen, in de huidige vorm is het seksuele energie maar na het opstijgen kan het diverse vormen aannemen. 
Het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra’s of zenuwknopen kan het beste geleidelijk gebeuren, dit is omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan wanneer blokkades worden doorbroken. Kundalini activatie zorgt voor een veilige ontwaking van deze energie en geeft ons de beschikking tot een van onze allergrootste bronnen van energie die we zelf hebben.

Interesse in de Kundalini Master inwijdingen: klik dan hier

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK