Intuïtief Ontwikkelen

Met deze trainingen in Intuïtief Ontwikkelen wil ik je (opnieuw) laten kennismaken met je eigen intuïtie. De kunst van het luisteren naar jezelf, je eigen innerlijke stem/Zelf, omschrijf het zoals voor jou goed voelt. 

 1. Deze cursus, set van trainingen, bestaat uit 6x, maar wat ik nu in eerste instantie aanbied is een ''snuffelmogelijkheid' om te volgen binnen de volledige cursus c.q trainingen. De prijs hiervoor is € 55.- voor 2 keer, inclusief cursusboekje, koffie/thee & lekkers en mijn volledige aandacht. Mocht je liever apart een bepaald thema volgen, dan is die mogelijkheid er ook natuurlijk! Zie hieronder bij de data wat we gaan behandelen per keer.

 2. Allereerst wil ik beginnen tijdens de 1e keer met een korte meditatie, het principe gronden/aarden/innerlijke kracht en het belang hiervan, lekker voetenbadje en/of voet massage en theorie.
 3. 2e keer weer start met meditatie, stukje herhaling over het belang van gronden (oefeningen) en meer informatie over de aura en de chakra's + oefeningen.
 4. De eerste twee keer in oktober zijn een onderdeel van de totale cursus. Mocht je besluiten nog door te willen gaan, dan zullen hierna nog 4 dagdelen volgen. Ook zijn deze ochtenden en/of avonden apart te volgen als een bepaald thema je aanspreekt, of waar je je meer in wilt verdiepen. De prijs per thema is € 25.- 
 5. * 4 oktober : deel 1 Gronden
 6. * 18 oktober : deel 2 ons energieveld
 7. * 1 november: deel 3 Healing
 8. * 15 november: deel 4 Psychometrie met sieraden
 9. * 29 november: deel 5 Foto's lezen
  * 13 december: deel 6 Pendelen (en gebruik van pendelkaarten)
  *19 december: 

Verder worden deze onderdelen afgewisseld met onze eigen input, diverse oefeningen en meditaties/visualisaties.

Durf jezelf opnieuw te verbinden met dat wat je ervaart met AL je zintuigen en in het contact met de ander. Laat vrijelijk bovenkomen wat er bij je opkomt en deel dit! Durf je (weer) kwetsbaar op te stellen! Mocht je meer belang hechten aan een 1-op-1 samenstelling, dan kan dit natuurlijk ook altijd.
 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK