Innerlijke Kracht Sessie (IKS) 

.. is geschikt voor iedereen. Er worden blokkades van de energetische 'lichamen' weggehaald. Van deze lichamen zijn wij ons doorgaans niet bewust, maar zie het maar als onze 'aura' die verdeeld is in lagen. Elke laag staat voor een specifiek 'energie lichaam'. Op deze lichamen kunnen blokkades zitten die te maken hebben met vorige levens, genen van beide ouders, opvoeding,geloof, onderwijs, invloed vrienden enz. Op een eenvoudige manier worden de blokkades door een Innerlijke Kracht Therapeut weggehaald. Je rekent af met je verleden en komt weer helemaal in je innerlijke kracht te staan!

Als cliënt maak je gebruik van de Innerlijke Kracht Poort, om de energie haar werk te laten doen. Deze behandeling is voor iedereen geschikt die weer in zijn/haar kracht wil staan. De sessie werkt lang door, maar in overleg kun je er voor kiezen deze later nog eens te doen.

Het slaat ook heel goed aan bij:

* Nieuwetijdskinderen (al dan niet met adhd/pddnos en/of aan autistisme verwante stoornis)
* Geadopteerde kinderen
* Kinderen die op school moeilijkheden hebben
* Kinderen die gepest worden

Ook volwassenen die fysieke en/of mentale klachten hebben, last van het verleden & eigenlijk iedereen die niet lekker in zijn/haar vel zit, heeft baat bij deze sessie!

De Innerlijke Kracht Sessie is de opvolger van de Transforming Energy Bodies. Marga van der Veen heeft dit ontwikkeld en door Bonnie Aardema ben ik opgeleid tot TEB therapeute. Ik ben haar daar nog steeds heel dankbaar voor. Het heet nu dus Innerlijke Kracht sessie. Die naam staat precies voor wat er gebeurt. Na het weghalen van blokkades sta je weer prachtig in je eigen Innerlijke Kracht. De prijs voor een sessie is  voor volwassenen € 50.- en voor
kinderen € 35.-. Dit is een prachtig cadeau voor jezelf of om aan iemand anders te geven!

We zijn ook nog op zoek naar mensen die spiritueel en begaan zijn met mensen. Die een missie hebben…..mensen helpen! Mensen die Innerlijke Kracht therapeut willen worden; als je dit wat lijkt neem dan contact op met Bonnie Aardema in Beilen van www.hetlichtpuntje.nl.

In deze tijd van veel energetische veranderingen kan ik de Innerlijke Kracht Sessie echt aanraden voor therapeuten en spirituele mensen. Je kunt schoon aan de slag met de nieuwe energie en laat het verleden achter je door te beginnen met een frisse start.

Innerlijke Kracht Therapeuten:

Bonnie Aardema in Beilen tel: 0593-525362
Erna Nijwening in Beilen  tel: 06-54313905
Minni Raams in Oosterhout (Br.) tel: 0162-459649
en ik, Lara dus, in Groningen!

De Innerlijke Kracht Sessie werkt bij allerlei klachten! Alleen door een sessie te ervaren, weet je wat het met je doet! Bel mij voor een afspraak of mail mij.

 KOM WEER IN JE EIGEN KRACHT!

 

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK