ACTIEFeestelijke aanbieding

Voor de maand augustus, september, euh..  als kadootje voor een verjaardag of gewoon omdat het een prachtig kadootje voor jezelf is; flinke korting op 1 of meerdere behandelingen! 1, 2 óf 3 behandelingen vanaf € 45.00 (excl. de AromaTouch Massage, zie hier de korting voor deze sessie) 

1 behandeling € 45 [normaal € 50]
2 behandelingen voor € 85 [normaal € 100]
3 behandelingen voor € 120 [normaal € 150]

 Voorwaarden:

- de actie loopt tot/met maandag 20 augustus 2018

- ik behandel op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00-17.30 uur en op woensdag overdag. Kun je alleen in het weekend of op een avond, dan is dit in overleg mogelijk (beperkte beschikbaarheid).

- de behandelingen zijn te verzilveren tot 1 oktober 2018. Geen behandelingen mogelijk in de zomervakantie van 14 augustus t/m 2 september 2018

Je bent helemaal enthousiast, dus hoe nu verder:

-je geeft aan vóór 20 augustus  (bij voorkeur via de mail of via het contactformulier) dat je van de actie gebruik wilt maken en voor hoeveel behandelingen je kiest. Vervolgens ontvang je van mij de gegevens waarna je het geld mag overmaken.

- zodra de betaling binnen is, ontvang je van mij 1, 2 of 3 coupons die je mag inzetten voor je behandeling. Wil je dit cadeau doen aan iemand anders, dan ontvang ik graag een naam en kan ik er een mooi geschenk van maken (indien je dit wenst) en toesturen aan die persoon (of aan jou zelf als je het cadeau aan de ontvanger wilt geven). Jij betaalt dan wel voor de kosten (vooruit).

- er zijn geen losse behandelingen te kopen. Je betaalt in 1x voor 1, 2 of 3 behandeling(-en).


 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK