AROMATOUCH

Wat is nu eigenlijk AromaTouch™ techniek?

De AromaTouch™ techniek is een behandeling (vorm van massage) die wordt gegeven op de rug en op de voetzolen. Bij deze techniek spelen geurige essentiële oliën van dōTERRA een belangrijke rol.

De werking

Bij de AromaTouch™ techniek gebruik ik acht verschillende essentiële oliën die allemaal op hun eigen manier werken aan dát wat ons lichaam op dat moment het meeste nodig heeft. De behandeling is verdeeld in 4 stappen:
1. Stress vermindering
2. Verbetering immuunsysteem
3. Vermindering ontstekingsreacties
4. Homeostase – balans in lichaam en geest

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden er dus 8 oliën gebruikt.
De kracht van de AromaTouch™ techniek zit in de dieptewerking. De oliën zijn van hoogwaardige kwaliteit en wordt aangebracht van je rug tot aan je voeten, langs de meridiaanbanen en op contactpunten van je ingewanden (reflexzones). Niet stevig, maar juist licht. De uitwerking van deze behandeling is zeker uren tot een aantal dagen nog voelbaar vanwege de werking van de oliën.

DOTERRA

Waarom ik kies voor dōTERRA

dōTERRA is de grootste etherische oliën leverancier ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Omdat er heel veel verschillende merken zijn hierbij de belangrijkste punten. De informatie op deze website gaat alleen over de dōTERRA oliën en ik kan geen advies geven over andere merken. dōTERRA is een wetenschapsorganisatie en is constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen.

Belangrijkste punten

  • 100% pure essentiële oliën
  • 100% zuiver, dus niet verdund
  • 100% natuurlijk
  • gecertificeerd op therapeutische waarde (CPTG® certificatie)
  • geen synthetische bestanddelen
  • geen conserveringsmiddelen
  • geen pesticiden
  • geen chemische substanties

Heb je naar aanleiding van bovenstaande berichten vragen of wil je ook weten hoe je kunt bijdragen aan je eigen natuurlijke huisapotheek en alle andere mogelijkheden, laat het mij weten door mij een mailtje te sturen of ga naar de website